Filmography

New stills z NEw Moon

26. srpna 2010 v 19:44 | Alyssa
Objevily jse 4 nové stills z Twilight ságy new moon
docela mě překvapilo že jse stills objevily až ted
ale každopádně jsou užasné a jsou ve skěvlé kvalitě :)
     

Animace Eclipse movie

26. srpna 2010 v 17:47 | Alyssa
http://api.ning.com/files/I1*MNLvSAOQ*NnfZtsItoFZnSQHKSEnopyE8xDMzsuS-2UX-l5tJMnY9H49bW3tXkzhPzXcoLBx*eSuyz4hOynnYrOleuKMqmviXKsoeJQI_/morgananimation.gif
Tak žačnu trošku příjemným článekem .) na jedné zahraniční stránce
jsem našla tuhle skvělou animaci je z Eclipse movie
s Edwardem a Bellou animace je dokonalá!

The Messengers' Screen Captures

25. srpna 2010 v 13:05 | Alyssa
Do galerie jsem přidals několik fotek z filmu Prokletí domu slunečnic,
Fotky jsou v dobré kvalitě :) film jsem už vyděla je velmi dobrý
dokonce i docela lekavý Kristen tam skvěle hraje! a Moc jí to tam sluší .)

Animace New moon

25. srpna 2010 v 11:16 | Alyssa
Tuhle animaci jsem našl na jednom blogu je asi ze 100 fotek 
mě se moc líbí je sice trochu rychlejší ale přesto krásná co na ni íkate vy?? :)

Úkryt 'fotografie

24. srpna 2010 v 16:19 | Alyssa
Tajžedneska moc nejsou žádné zprávy o Kristen, tak jsem udělala a nahrála pár snímků  z Panic room filmu, ve kterém Kristen hraje malou dívku jménem Sarah s Jodie Foster. Podívejte se do mojí galerie pro všechny fotografie :).

Nová still Kristen z Filmu mluv

24. srpna 2010 v 15:07 | Alyssa
Na internetu jse objevila jedna novo stará still z  filmu mluv:) ten film jsem viděla a je dobrý :) jinak kristen to ve filmu moc neslušelo každopádně ted je zní pěkná holka :D
imagebam.com

Filmografie

27. července 2010 v 20:50 | Alyssa
2010 -Runaways, The role: Joan Jett
2010 -The Twilight Saga: Zatmění (The Twilight Saga: Eclipse) role: Bella Swan
2009 -Zábavný park (Adventureland) role: Em Lewin
2009 -Twilight sága: Nový měsíc (The Twilight Saga: New Moon) role: Bella Swan
2009 -Welcome to the Rileys
2008 -Jumper role: Sophie
2008 -The Yellow Handkerchief role: Martine
2008 -Stmívání (Twilight) role: Bella Swan
2008 -What Just Happened? role: Zoe
2007 -Cutlass role: Young Robin
2007 -Na území žen (In the Land of Women) role: Lucy Hardwicke
2007 -Útěk do divočiny (Into the Wild) role: Tracy Tatro
2007 -The Cake Eaters role: Georgia
2007 -Prokletí domu slunečnic (The Messengers) role: Jess
2005 -Nelítostná rasa (Fierce People) role: Maya
2005 -Zathura: Vesmírné dobrodružství (Zathura: A Space Adventure) role: Lisa
2004 -Chyťte tu holku (Catch That Kid) role: Maddy
2004 -Mluv (Speak) role: Melinda Sordino
2004 -Undertow role: Lila
2003 -Cold Creek Manor role: Kristen Tilson
2002 -Úkryt (Panic Room) role: Sarah Altman
2001 -Životní jistoty (The Safety of Objects) role: Sam Jennings
 
 

Reklama